Tagrender

Fremstilling og opsætning af tagrender og nedløbsrør i zink, kobber eller plastik.​ Alle løsninger udføres med fokus på den rette løsning for kunden.

Opsætning af tagrender og nedløbsrør i alle materialer

Hos Benni Jonassen fremstiller vi ikke kun nye tagrender

Vi hjælper også ved opsætning af tagrender, samt udskiftning af tagrender. ​Derudover hjælper vi også med at opsætte og udskifte dine nedløbsrør.

​​Udvalget indenfor for tagrender og nedløbsrør er efterhånden stort og vi levere naturligvis alle former for materialer, så som:

  • zink
  • kobber
  • stål
  • patineret zink
  • plastik.

​Derudover kan vi også rense og/eller reparere dine nuværende tagrender. Vi er dine specialister ved reparation af tagrender.

Som blikkenslager specialister kan vi også udføre mange andre blikkenslageropgaver som for eksempel inddækning af skorsten,  beklædninger i alle materialer og arbejde på skifertag.

​​Erfaring med opsætning af tagrender siden 1979

Har du brug for opsætning af tagrender så kan vi altid hjælpe dig. Vi hjælper ofte kunder i området omkring Århus, Åbyhøj og Hasselager, men vi kører også i hele Østjylland.

​Vi tilbyder derudover altid kompetent og professionel rådgivning inden vi påbegynder arbejdet. Samtidig er det en selvfølge for os at levere en god service og kvalitet, overholde alle aftaler og efterlade et flot og optimalt stykke arbejde.

Vi reparerer, renser eller udskifter dine tagrender

Vi er fire faglærte blikkenslagere, med gode kompentencer til at udskifte eller reparere dine tagrender. Når vi udfører en opgave hos dig står vi altid for at give professionel rådgivning, lave en grundig opmåling, levere materialer og efterlade et flot resultat.

​Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud på opsætning af tagrender, så tag fat i os på telefon (+45) 86 75 24 64, eller på mail@bjblik.dk.

(+45) 86 75 24 64
mail@bjblik.dk